Με στόχο την τάξη στην περιοχή των λουτρών της Αφροδίτης

Με στόχο την τάξη στην περιοχή των λουτρών της Αφροδίτης το κοινοτικό συμβούλιο Νέου Χωριού θα απομακρύνει όλα τα τροχόσπιτα και παράνομα παραπήγματα του βρίσκονται στην περιοχή .

Όπως ανέφερε στο ράδιο κόσμος ο κοινοτάρχης Ανδρέας Χριστοδουλου με απόφαση του κοινοτικού συμβούλιου από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχισει η απομάκρυνση όλων των τροχόσπίτων και οι ιδιοκτήτες θα χρεωθούν το κόστος μεταφοράς. Ο κ. Χριστοδούλου αποκάλυψε ότι ο ιδιώτης που αγόρασε το τεμάχιο από την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα υπέβαλε σχέδια για δημιουργία οργανωμένου κάμπινγκ και αίτηση για περίφραξη του τεμαχίου.

Από την πλευρά του πρόεδρου του παγκύπριου συνδέσμου κατασκηνωτών Άγγελος Τσακρής δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες των τροχόσπιτων θα οργανώσουν την Κυριακή συμβολική και ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας καταγγέλλοντας ότι ο κοινοτάρχης του Νέου Χωρίου επιδιώκει να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα. Ο Σύνδεσμος όπως είπε εισηγείται την δημιουργία κοινοτικού κατασκηνωτικού χώρου σε τ/κ τεμάχια εκτός της περιοχής Νατούρα σε μικρή απόσταση από τα Λουτρά της Αφροδίτης.

Αφήστε μια απάντηση