Τουριστική προβολή της Κύπρου σε ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Φλώριδα

Πραγματοποιήθηκε στη Φλώριδα τουριστική παρουσίαση/κυπριακή βραδιά με καλεσμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες μέλη του Οργανισμού ASTA (American Society of American Travel Agents).

Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία «Anasa Marketing & Consulting» η οποία έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι εξέφρασαν μεγάλο ενδιαφέρον για να προβάλουν την Κύπρο στους πελάτες τους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την κυπριακή κουζίνα και τα κυπριακά κρασιά, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση.

«Η Κύπρος είναι ιδανικός προορισμός για τον Αμερικανό ταξιδιώτη, καθώς ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του με δυνατότητες για θεματικό τουρισμό και δραστηριότητες όλη της διάρκεια του έτους. Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της Κύπρου που θα προσελκύσουν τον Αμερικανό τουρίστα, είναι η πλούσια ιστορία της, ο πολιτισμός της, ο συνδυασμός φυσικών τοπίων, οι θεματικές διαδρομές, ο θρησκευτικός και συνεδριακός τουρισμός καθώς και η γαστρονομία της”,  ανέφερε στην παρουσίαση της η Πρόεδρος του Anasa Marketing & Consulting Inc., Τασούλα Μαναρίδη.

Πρόσθεσε πως επιπλέον  είναι ένας από τους πιο ασφαλείς προορισμούς στον κόσμο με καλές κλιματολογικές συνθήκες ολόχρονα.  Η Κύπρος αποτελεί μέρος του τουριστικού προϊόντος της Ανατολικής Μεσογείου και οι Αμερικανοί ταξιδιώτες που επιλέγουν να επισκεφθούν τη περιοχή μπορούν να συνδυάσουν τη Κύπρο με τους γειτονικούς προορισμούς όπως την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιορδανία και τη Αίγυπτο, γιατί εφόσον βρίσκονται στην περιοχή μπορούν να συνδυάσουν εύκολα και με μικρό κόστος 2 και 3 προορισμούς»

«Με τη διοργάνωση της αποψινής παρουσίασης, έχει επιτευχθεί ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση που είναι η προσέλκυση του Αμερικανού τουρίστα στη Κύπρο. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπου το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου θα φιλοξενήσει στην Κύπρο σε επιμορφωτική επίσκεψη, 30 Αμερικανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες μέλη του οργανισμού ASTA που θα βρίσκονται στο Ισραήλ για το διεθνές συνέδριο τους” κατέληξε η κ. Μαναρίδη.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ASTA, Robert Duglin ευχαρίστησε το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου και την κ. Μαναρίδη για τη διοργάνωση της πετυχημένης παρουσίασης.

«Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν εντυπωσιασθεί από τημ πληθώρα εμπειριών που προσφέρει η Κύπρος όπως οι θεματικές διαδρομές, η πλούσια ιστορία και ο πολιτισμός. Η αποψινή εκδήλωση προσέφερε στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να πάρουν μία γεύση από την κυπριακή φιλοξενία, δοκίμασαν τους κυπριακούς μεζέδες και κρασιά που παράγει το νησί όπως την περίφημη κουμανταρία που είναι ένα από τα αρχαιότερα κρασιά στο κόσμο. Οι πράκτορες είναι κατενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να προβάλουν τη Κύπρο στους πελάτες τους», δήλωσε ο κ. Duglin.

Αφήστε μια απάντηση