Ο αγώνας με το Καζακστάν είναι ο πιο κρίσιμος απ΄ όλους, δηλώνει ο Ραν Μπεν Σιμόν

Για τη σημαντικότητα του αγώνα της Εθνικής Ανδρών στο ποδόσφαιρο με το Καζακστάν, μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Ραν Μπεν Σιμόν.

“Θα μπορούσα να σας πω το τυπικό, πως, ο κάθε αγώνας της Εθνικής είναι κρίσιμος. Όμως, δεν θα κρυφτώ. Ο αυριανός αγώνας, είναι πιο κρίσιμος από όλους τους υπόλοιπους. Είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε. Το βλέπω στους ποδοσφαιριστές μου” ανέφερε ο κ. Σιμόν, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

«Ο κόσμος μπορεί να δώσει ώθηση σε αυτή την Εθνική ομάδα. Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να έρθει να δει τους ποδοσφαιριστές που έχουν μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα, στις Ακαδημίες της, στα Σχολεία της. Οι ποδοσφαιριστές συζητούν μεταξύ τους και θέλουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Όσοι υποστηρίζουν την Εθνική ομάδα, τη χώρα, το ποδόσφαιρο της, είναι η ώρα να έρθουν στο γήπεδο και να μας δώσουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε».

“Είναι ένας αγώνας σταυροδρόμι για εμάς. Πρέπει να το περάσουμε με επιτυχία. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πως παίζει ο αντίπαλος μας, κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε”, ανέφερε επίσης ο προπονητής της Εθνικής μας.

Τους ποδοσφαιριστές στη Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Νικόλας Ιωάννου.

“Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας με το Καζακστάν, όμως μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας δώσει ώθηση”, είπε.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση