Επιτέλους συνδετήριος στη Γεροσκήπου

Μετά από χρόνια καθυστερήσεων αρχίζουν από την Δευτέρα τα κατασκευαστικά έργα για τον συνδετήριο δρόμο που θα ενώνει το κέντρο της Γεροσκήπου με την τουριστική περιοχή.
Αυτό δήλωσε στο ράδιο κόσμος ο Δημοτικός Μηχανικός του Δήμου Γεροσκήπου Κυριάκος Λεάνδρου ο οποίος σημείωσε ότι μετά από 3 συνεχόμενες συσκέψεις με τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες πέτυχαν να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε να επιλυθούν κάποια προβλήματα που παρουσιάζονται για να μπορέσει να προχωρήσει το έργο.
Συγκεκριμένα είπε ο κ. Λεάνδρου παρουσιάζονται προβλήματα με τους τυφλούς αγωγούς, με την συλλογή των όμβριων υδάτων, με τους αγωγούς του τμήματος υδάτων στο μεγάλο αρδευτικό έργο, με τα καλώδια οπτικών ινών της Αρχής Τηλεπικοινωνιών αλλά σε θέματα υδατοπρομήθειας προς την τουριστική περιοχή.
Το έργο αυτό είπε ο κ. Λεάνδρου θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά έργα υποδομής για την Γεροσκήπου καθώς αποκαθιστά την σύνδεση αυτή την αποκοπή που υπήρχε μεταξύ της τουριστικής περιοχής με τον κυρίως ιστό της πόλης με κυριότερο θέμα της απουσίας πεζοδρομίων και φωτισμού.
Το έργο θα γίνει σε φάσεις όπως ανέφερε ώστε να μην επηρεαστεί κυρίως η λειτουργία των εκπαιδευτηρίων ενώ παράλληλα θα ανακοινωθούν τα μέτρα κυκλοφοριακής διαχείρισης και θα γίνουν πρόσθετες ασφαλτοστρώσεις , όπως είπε, για να διευκολύνονται οι οδηγοί έως ότου ολοκληρωθεί το έργο.

Αφήστε μια απάντηση