Κρήτου Τέρρα: Θα κλείσουν τους Καταρράκτες

Την πρόθεση του να κλείσει τον πολυσύχναστο χώρο προς τους καταρράκτες της Κρήτου Τέρρα μέχρι να υπάρξουν μέτρα αναβάθμισης του, εξέφρασε ο κοινοτάρχης Δέρβης Χαραλάμπους.
Ο κ. Χαραλάμπους, ανέφερε στο ράδιο κόσμος ότι μετά την ξαφνική φήμη που πήρε ο καταρράκτης η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί ραγδαία με αποτέλεσμα όπως είπε να ελλοχεύουν κίνδυνοι καθώς ο δρόμος είναι πολύ στενός και δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη διακίνηση 2 οχημάτων, δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης, ούτε προστατευτικά κιγκλιδώματα προς την μεριά του γκρεμού, αλλά ούτε και χώροι υγιεινής ενώ σε περίπτωση πυργκαγιάς σημείωσε δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να κινδυνεύουν με εγκλωβισμό.
Παράλληλα ο κ. Χαραλάμπους σημείωσε ότι ο δρόμος δεν είναι προσβάσιμος για το σκυβαλλοφόρο όχημα με αποτέλεσμα ο ίδιος να προχωρεί στον καθαρισμό του χώρου χρησιμοποιώντας το προσωπικό του αυτοκίνητο για το πέταγμα των σκουπιδιών.
Ο Κοινοτάρχης ανέφερε τέλος ότι έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με όλα τα αρμόδια τμήματα, Πυροσβεστικής, Δασών, Περιβάλλοντος, Υδάτων και Επαρχιακή Διοίκηση ζητώντας την λήψη άμεσων μέτρων διότι σε αντίθετη περίπτωση θα κλείσει τον χώρο. Μέχρι σήμερα σημείωσε δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση αφού ακόμη και τα ίδια τα κυβερνητικά τμήματα διαφωνούν ως προς την προσέγγιση και επίλυση του θέματος.
Όπως ανέφερε την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα έχει συνάντηση με την Έπαρχο Πάφου για να συζητήσουν τους σχεδιασμούς και τα μέτρα που προτείνει το κοινοτικό συμβούλιο για βελτίωση της περιοχής που θα την καθιστά ασφαλείς για τους επισκέπτες.

Αφήστε μια απάντηση