Υπό κράτηση 36χρονος για υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας στην Πάφο 

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 6.00 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκρότημα καταστημάτων στην Πάφο, μετά από πληροφορία για κλοπή προϊόντων από κατάστημα του συγκροτήματος. Ο ύποπτος για την κλοπή είχε οδηγηθεί στο Γραφείο Ασφαλείας του συγκροτήματος, όπου μετέβησαν τα μέλη της Αστυνομίας και εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για 36χρονο.

Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκαν είδη ρουχισμού και αρώματα, για την προέλευση των οποίων αυτός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Αργότερα χθες, μέρος της περιουσίας που ανευρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου, αναγνωρίστηκε από υπεύθυνο καταστήματος του εν λόγω συγκροτήματος, ως περιουσία που κλάπηκε από το κατάστημα του.

Καινούργια είδη ρουχισμού και γυαλιών ηλίου ανευρέθηκαν και στην κατοικία του 36χρονου, κατά τη διάρκεια έρευνας η οποία διεξήχθη στη συνέχεια στην παρουσία του ιδίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση