Διαδοχικές συναντήσεις με Γ.Σ. Ζήνων και Δήμο Δερύνειας είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΚΟΑ 

Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπείες του Γυμναστικού Συλλόγου Ζήνων (ΓΣΖ)  και του Δήμου Δερύνειας, είχε ο  Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία του ΚΟΑ, με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Ζήνων (ΓΣΖ) Ανδρέα Ζαχαρίου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο Γεώργιο Λουρουτζιάτη, τον Γενικό Γραμματέα Μάριο Χατζημιτσή και το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκο Μιχαήλ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Γυμναστικό Σύλλογο της Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα τα βελτιωτικά έργα στο στάδιο ΓΣΖ, καθώς και για τους προπονητές του Συλλόγου που είναι εντεταγμένοι στο ΕΣΥΑΑ.

Από πλευράς ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δώρα Κυριάκου και Κωστάκης Κουκκουλλής, καθώς και υπηρεσιακοί λειτουργοί.

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Δήμαρχο Δερύνειας Άντρο Καραγιάννη, ο οποίος συνοδευόταν από τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Μιχαήλ και Νίκο Χαραλάμπους και τη λειτουργό λογιστηρίου Μαρία Χατζηαντώνη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  γήπεδα κοινωνικού αθλητισμού στον Δήμο Δερύνειας, καθώς και για το περιφερειακό κολυμβητήριο της περιοχής.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το μέλος του Δ.Σ. Δώρα Κυριάκου και η  λειτουργός των τεχνικών υπηρεσιών Αυγή Νεοκλέους.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση