Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για υποθέσεις ναρκωτικών, στη Λεμεσό 

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 48χρονου, 38χρονου και 42χρονης, οι οποίοι συνελήφθηκαν μετά τον εντοπισμό πέραν των οκτώ κιλών κοκαΐνης και τριών φυτών κάνναβης, μετά από επιχείρηση στη Λεμεσό.

Μέλη της ΥΚΑΝ είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον 48χρονο και τον 38χρονο μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών και χθες, ο 38χρονος θεάθηκε να μεταβαίνει, με το αυτοκίνητο του, σε συγκεκριμένη περιοχή της Γερμασόγειας και ακολούθως ν` αναχωρεί.

Λίγο αργότερα θεάθηκε ο 48χρονος να προσεγγίζει την περιοχή και τότε τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, εντοπίζοντας σε χάρτινο κιβώτιο που είχε ανάμεσα στα πόδια του, οκτώ συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 835 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, σε κοινότητα της Λεμεσού, βάσει δικαστικού εντάλματος, κατά την οποία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ πραγματοποίησαν έρευνες και στην οικία του 38χρονου, στην παρουσία της 42χρονης συμβίας του, όπου εντοπίστηκαν τρία φυτά κάνναβης ύψους 1.30 – 180μ. Την ώρα εκείνη ο 38χρονος επέστρεφε στην οικία του και όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας εγκατέλειψε τη σκηνή.

Η 42χρονη συνελήφθη ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 38χρονος, βάσει δικαστικού εντάλματος.

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση τους.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση