ΜΕ ΝΕΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ

Με την προμήθεια ενός γεωργικού ελκυστήρα εφοδιασμένου με εργοστασιακό φορτωτήρα, σύστημα εκτόξευσης υψηλής πίεσης νερού, μηχάνημα καθαρισμού άμμου και άλλα εξαρτήματα, ενισχύεται από σήμερα ο Δήμος Πάφου.

Παραλαμβάνοντας το σύγχρονο αυτό πολυμηχάνημα, συνολικής αξίας 80.000 ευρώ, ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος, τόνισε ότι κύρια προτεραιότητα της Τοπικής Αρχής είναι η διατήρηση μιας καθαρής πόλης, απαλλαγμένης από σκουπίδια, χόρτα και αδρανή υλικά, ώστε να την απολαμβάνουν και να την χαίρονται τόσο οι ντόπιοι κάτοικοι όσο και οι ξένοι επισκέπτες της.

Ο κ. Φαίδωνος επανέλαβε την  έκκλησή του για συνεργασία των δημοτών προκειμένου να ενημερώνουν τον Δήμο για τυχόν προβλήματα ώστε να προβαίνει στις δέουσες ενέργειες αποκατάστασης,  προειδοποιώντας ταυτόχρονα για την αποφασιστικότητα της Τοπικής Αρχής να επιβάλει το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 80 ευρώ σε όσους παρανομούν.

Είναι αδύνατον, πρόσθεσε ο κ. Φαίδωνος, να καλύψει ο Δήμος μια πόλη των 24 τετραγωνικών χιλιομέτρων, με 220 χιλιόμετρα οδικού δικτύου και 400 μικρούς και μεγάλους χώρους πρασίνου χωρίς τη συνεργασία των πολιτών, όσες προσπάθειες και αν καταβάλλει.

Ο Δήμαρχος Πάφου τόνισε την ανάγκη για την ανάπτυξη μιας κουλτούρας καθαριότητας στην πόλη και κάλεσε το κοινό να αξιοποιεί το Πράσινο Σημείο και να σέβεται το περιβάλλον και τον συμπολίτη του. Ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα ο Δήμος θα προχωρήσει στην προμήθεια ακόμη δύο πολυμηχανημάτων για την ενίσχυση της καθαριότητας.

Αφήστε μια απάντηση