Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανταπαντά στο ΑΚΕΛ και διερωτάται αν μιλά με τον πρώην Υπουργό Συλικιώτη 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου επανήλθε  το απόγευμα και απάντησε εκ νέου στο ΑΚΕΛ σε σχέση με το δημοσίευμα για επιχειρηματικές δραστηριότητες του γραφείου του Νίκου Αναστασιάδη, διερωτώμενος μάλιστα αν το ΑΚΕΛ μιλά με τον πρώην Υπουργό του Νεοκλή Συλικιώτη.

Σε γραπτή απάντηση σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ο ΚΕ αναφέρει ότι επειδή το ΑΚΕΛ, “με υποκριτικό στόμφο, επανέρχεται και ζητά δήθεν απάντηση για «ύποπτες διαδρομές χρήματος», υιοθετώντας το ανώνυμο συκοφαντικό δημοσίευμα, θα πρέπει να τους το επαναλάβουμε: την απάντηση σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα, το οποίο υιοθετείται από το ΑΚΕΛ, την έχει δώσει ο υπουργός τους, κ. Νεοκλής Συλικιώτης”.

Ο Εκπρόσωπος υπενθυμίζει δήλωση του κ. Συλικιώτη που αναφέρεται σε αυτές τις δραστηριότητες και η οποία, σύμφωνα με τον ΚΕ,  δημοσιεύτηκε στον The Guardian (18/3/13), «ο κ.Αμπράμοφ, λαμβανομένων υπόψη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, θεωρείται ότι προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην Κυπριακή Δημοκρατία».

“Γι’ αυτό τον λόγο η κυβέρνηση ΑΚΕΛ-Χριστόφια του είχε παραχωρήσει την κυπριακή υπηκοότητα. Τόσο απλό. Τι συμβαίνει εκεί στο ΑΚΕΛ; Δεν μιλούν με τον πρώην υπουργό τους;”, διερωτάται ο Εκπρόσωπος και παραπέμπει και στο σχετικό δημοσίευμα με τον σχετικό σύνδεσμο.
https://www.theguardian.com/world/2013/mar/18/super-rich-made-cyprus-home?CMP=Share_iOSApp_Other

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση