Πρακτική άσκηση για φοιτητές ναυτιλιακών του ΤΕΠΑΚ στην DP World Limassol 

Δύο τελειόφοιτοι φοιτητές του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας του ΤΕΠΑΚ είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για πέντε εβδομάδες την καθημερινότητα στο Λιμάνι Λεμεσού, μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης, στην οποία συμμετείχε η DP World Limassol.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τους δύο φοιτητές καθοδήγησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης έμπειρα στελέχη της DP World Limassol, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια που θα συμβάλουν μελλοντικά στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Μιλώντας για την εμπειρία τους στην DP World Limassol, οι φοιτητές Νέαρχος Νεάρχου και Χρίστος Αναστασίου είπαν ότι είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν πλήρως όλα όσα έμαθαν στη θεωρία για τη λειτουργία ενός λιμανιού, να ενισχύσουν το βιογραφικό τους, να αποκτήσουν πολλές εμπειρίες και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα ενθάρρυναν άλλους φοιτητές να κάνουν πρακτική άσκηση, η απάντηση και των δύο ήταν ομόφωνα καταφατική.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με την DP World Limassol, ο συντονιστής του προγράμματος πρακτικής άσκησης του ΤΕΠΑΚ Νικόλας Ασημένος ευχαρίστησε την εταιρεία DP World Limassol που «έδωσε την ευκαιρία στους φοιτητές μας να ζήσουν την εμπειρία της πρακτικής εξάσκησης των ακαδημαϊκών τους σπουδών, αναπτύσσοντας κάποιες από τις δεξιότητές τους και δημιουργώντας διασυνδέσεις σε επαγγελματικά πεδία που σχετίζονται με τη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Η Υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού της DP World Limassol Μαρίνα Χριστοφή είπε ότι η επένδυση στη συνεχή εκπαίδευση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας του Ομίλου της DP World.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση