Απουσιάζουν από τις οικίες τους στην Πάφο μια 12χρονη και μια 36χρονη 

Απουσιάζουν από τις οικίες τους στην Πάφο μια 12χρονη και μια 36χρονη.

Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε ότι από το μεσημέρι σήμερα, απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο, η Siena Summers, 12 ετών. Η Αστυνομία δημοσιοποίησε φωτογραφία της με σκοπό τον εντοπισμό της.

Απευθύνει επίσης έκκληση  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή 26806167, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό.

Στη δεύτερη περίπτωση, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το πρωί της 31ης Ιουλίου 2019, από την οικία της στην Πάφο, η Ecaterina Chilaru, 36 ετών από τη Μολδαβία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία προς το σκοπό αυτή έχει δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της 36χρονης για διευκόλυνση του εντοπισμού της.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς το κοινό,  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας στο τηλέφωνο 26806360, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460

Αφήστε μια απάντηση