Ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο» διεξάγεται για 4η χρονιά 

Ο ΜΚΟ Stressball διοργανώνει και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά τον παγκύπριο διαγωνισμό φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΜΚΟ πέραν των 2300 φωτογραφιών έχουν διαγωνιστεί κατά τις τελευταίες χρονιές με συμμετοχές να καταφτάνουν από 20 χώρες.

Όραμα των διοργανωτών, αναφέρεται, είναι η προβολή και η ανάδειξη γνωστών και άγνωστων περιοχών του νησιού και του πολιτισμού μας. Να αναδειχθεί η ιστορικότητα της χώρας μας και ο φυσικός της πλούτος, το κράμα του παρελθόντος με το μέλλον».

«Οι 18  νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα και θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το ίδρυμα «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις», προστίθεται.

Αφού ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας.

Αριθμός φωτογραφιών που θα επιλεγεί από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν σε μορφή ημερολογίων και καρτ-ποστάλ με το όνομα του φωτογράφου να αναγράφεται σε αυτά. Όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις όλων των πιο πάνω θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ και την υποστήριξη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, ICREATE PHOTOGRAPHY και DETHEO PHOTOGRAPHY (Λονδίνο, Η.Β) .

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΥΠΕ, ΡΙΚ, DigitalLife περιοδικό Κινητή Τηλεφωνία.

Χορηγοί:  SMARTCOM, CALIBER Graphics I Advertising I Interior, The Coffice Hour, INTERSAT,  Flamingo Beach Hotel , OJO SUNGLASSES, TEXDESIGNS, , Μantzouranos silk screen & digital printing, OSEL, DOROS NEOFYTOU CAMERA REPAIRS, eStampa, Ταβέρνα Βαβατσινιά .

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και αιτήσεις συμμετοχής, μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη σελίδα του Stressball στο Facebook ή στο email stressballcy@gmail.com ή να επικονωνήσει στο 97784019. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 1/10/19.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση