Στη Βουλγαρία αντιπροσωπεία της Βουλής, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, για επίσημη επίσκεψη 

Στη Σόφια έφτασε αργά χθες το βράδυ η αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Δημήτρη Συλλούρη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη μετά από σχετική πρόσκληση της Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης της χώρας Tsveta Karayancheva.

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν οι βουλευτές Κώστας Κωνσταντίνου, Στέφανος Στεφάνου και Πανίκος Λεωνίδου καθώς επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Βουλής, Σωκράτης Σωκράτους, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων Εύη Χατζηγιάννη και η Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων Α’ Δανάη Αγαθοκλέους.

Στα πλαίσια της επίσκεψης στη βουλγαρική πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπία της Βουλής, πέραν από τη συνάντηση που θα έχουν με την Πρόεδρο της Εθνικής Συνέλευσης, θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, Rumen Radev και από τον Πρωθυπουργό, Boyko Borissov.

Θα έχουν, επίσης, συναντήσεις με την Αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών, Emilia Kraleva, τον Πατριάρχη Σόφιας και Μητροπολίτη Βουλγαρίας, Νεόφυτο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Σόφιας, Elen Gerdzhikov και τον Αντιδήμαρχο Σόφιας για θέματα οικονομίας, Dontcho Barbalov, καθώς και με ομογενείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία.

Η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας θα παραθέσει, εξάλλου, επίσημο δείπνο προς τιμή του Κύπριου ομολόγου της, ενώ ο Αντιπρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, Yavor Notev και η Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Βουλγαρίας-Κύπρου στην Εθνοσυνέλευση της χώρας, Dora Ilieva Iankova θα παραθέσουν γεύματα εργασίας.

ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση