Ελπίζουν στον Αύγουστο τα κέντρα αναψυχής

Στο 60% κυμάνθηκε η επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής στην επαρχία Πάφου τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτο Θρασυβούλου. Ο κ. Θρασυβούλου είπε πως οι ενδείξεις για τον Αύγουστο είναι κάπως πιο θετικές, λόγω και του ντόπιου τουρισμού.
Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως η κατάσταση για την καλοκαιρινή περίοδο είναι μη αναστρέψιμη. Εξέφρασε ικανοποίηση για την αύξηση των επισκεπτών από το Ισραήλ, αναφέροντας πως οι Ισραηλινοί τουρίστες είναι αυτοί που σώζουν την επισιτιστική βιομηχανία.
Εξέφρασε επίσης απογοήτευση για το θέμα των αεροπορικών ναύλων, σημειώνοντας πως ενώ ξεκίνησαν χαμηλά, αργότερα αυξήθηκαν κατακόρυφα.
Στο μεταξύ, όπως είπε ο κ. Θρασυβούλου, σε χθεσινή συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου και τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο στο Υπουργείο Εργασίας, εξετάστηκαν τα κίνητρα που μπορούν να δοθούν ώστε να παραμείνουν οι επισιτιστικές επιχειρήσεις ανοικτές κατά τη χειμερινή περίοδο, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί το κενό της καλοκαιρινής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση