Το  τμήμα αρχαιοτήτων πρέπει να σταθεί στο ύψος του

Έκκληση στο  τμήμα αρχαιοτήτων πρέπει να σταθεί στο ύψος του , να μην δεχτεί πιέσεις και να αναδείξει τις μοναδικές αρχαιότητες που έχουν ανακαλυφθεί στην Γεροσκηπου απεύθυνε η  αρχαιολόγος Άννα Μαραγκού . Μιλώντας  το πρωί στο ράδιο κόσμος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έμεινε άναυδη από αυτή  την ανακάλυψη των αρχαιολόγων για την Αρχαία Ιερωκηπια  η οποία όπως είπε θα δώσει και τεράστια ώθηση στον Δήμο Γεροσκήπου .Τόνισε ότι θα πρέπει το τεμάχιο να απαλλοτριωθεί και κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο να συμπεριφερθεί λογικά και να προχωρήσει και να ανταλλάξει αυτό το τεμάχιο και να κάμει αλλού τις αναπτύξεις .

Η αρχαιολόγος Άννα Μαραγκού αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχαν υποβάλει με την ιστορικό τέχνης Κατερίνα Νικήτα στο Πάφος 17 για την δημιουργία των Κήπων της Αφροδίτης και όπως είπε θα αποστείλει εκ νέου την πρόταση στον Δήμο Γεροσκηπου και στο Τμήμα Αρχαιοτήτων .

Με αυτές τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις είπε χαρακτηριστικά η κ Μαραγκού ανοίγεται όπως μια λεωφόρος για να λάμψει η Κύπρος Παγκόσμια .

Αφήστε μια απάντηση