Υπό κράτηση τρεις για την κλοπή και παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πάφο 

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον των τριών προσώπων σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κλοπής, κακόβουλης ζημιάς και της παράνομης κατοχής περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε πως οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία, αφού πιστεύεται ότι οι συλληφθέντες έχουν ανάμειξη και σε άλλες υποθέσεις όπως διαρρήξεις, κλοπές και κακόβουλες ζημιές σε κατοικίες και οχήματα που απασχόλησαν την Αστυνομία το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως χτες δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι τρία πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε όχημα ενοικίασης πιθανόν να ενέχονται σε υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα και κακόβουλων ζημιών .

Με την λήψη της πληροφορίες διενεργήθηκε, όπως είπε, συντονισμένη επιχείρηση από μέλη της ΑΔΕ Πάφου και του κλιμακίου πληροφοριών για εντοπισμό του οχήματος.  Γύρω στη 01:30 το μεσημέρι χτες συνέχισε, το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών στην Πέγεια και σε αυτό επέβαιναν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 43, 31 και 28 χρόνων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σημείωσε, ανευρέθηκε στο όχημα και στην κατοχή τους μεγάλη περιουσία όπως κινητά τηλέφωνα, γιαλιά ηλίου , τσαντάκια , παπούτσια , πορτοφόλια και μικρό χρηματικό ποσό.

Μέρος των ανευρεθέντων αντικειμένων, είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, αναγνωρίστηκε ότι προέρχονταν από δύο κλοπές από αυτοκίνητα οι οποίες διεπράχθησαν πρόσφατα στην Πάφο.

Αφήστε μια απάντηση