Τρεις συλλήψεις στην Πάφο σχετικά με κλοπές από οχήματα 

Στη σύλληψη τριών προσώπων  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και παράνομης κατοχής περιουσίας που αφορά κλοπές από οχήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για ύποπτα πρόσωπα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο χτες το μεσημέρι στην Πέγεια, αυτοκίνητο ενοικιάσεως  στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ηλικίας 28, 31, και 42 ετών αντίστοιχα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος εντοπίστηκε περιουσία, όπως κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, γυαλιά, παπούτσια και άλλη περιουσία, για τα οποία τα πιο πάνω πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Την ίδια ημέρα 47χρονη, προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό και κατάγγειλε, ότι ενώ είχε σταθμευμένο το όχημα της σε περιοχή της Πέγειας, άγνωστοι έσπασαν το πίσω αριστερό γυαλί του οχήματος της και έκλεψαν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία αναγνώρισε στην περιουσία που βρέθηκε στο όχημα των τριών συλληφθέντων.

Ανακρινόμενοι οι δράστες δεν παραδέχονται καμία ανάμειξη με την υπόθεση.

Τα πιο πάνω πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δύο κλοπές από οχήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Αφήστε μια απάντηση