Ανεβάζει ρυθμούς η Πάφος FC

Με πιο εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Πάφος FC στην Πολωνία αλλά με κάποια προβλήματα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας Πολύβιο Παλιούρα .

Όπως ανέφερε στο ράδιο κόσμος ο κ Παλιούρας  ο Λουλίνια μέχρι σήμερα δεν έχει πάει στην Πολωνία γιατί  όπως ειδοποίησε τους αρμοδίους έχασε την πτήση και υπολογίζει ότι σήμερα θα βρεθεί εκεί .

Αδικαιολόγητα απών είναι ο Ζίβουλιτς που μέχρι τώρα όχι μόνο δεν πήγε στην Πολώνια αλλά ούτε και ενημέρωσε το γιατί ,αν και έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο . Μάλλον σύμφωνα με τον κ Παλιούρα οι δρόμοι τους με την Πάφος FC χωρίζουν .

Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Βαλεριανό που χθες η Ρίγα FC ανακοινώσε ότι τον πηρέ δανεικό για τους Ευρωπαϊκούς της αγώνες από την Πάφο ο κ Παλιούρας ανέφερε ότι υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τους ιδιοκτήτες που έχουν συμβουλευτεί την ΚΟΠ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ο παίκτης να επιστρέψει τον Αύγουστο στην Πάφο .

Στο μεταξύ τον πρώτο φιλικό αγώνα της , στην Πολωνία θα δώσει η Πάφος FC την Κυριακή 21 Ιουλίου με την Μπειτάρ  Ιερουσαλήμ .

Αφήστε μια απάντηση