Οδηγίες Προέδρου για διερεύνηση ισχυρισμού Τ/κ λεωφορειούχου για παρενόχληση 

Οδηγίες για διερεύνηση του θέματος που αφορά τον ισχυρισμό Τουρκοκύπριου λεωφορειούχου για παρενόχλησή του στον χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας – Γλαύκος Κληρίδης έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Ο Τουρκοκύπριος παραπονούμενος θα δώσει αύριο κατάθεση μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και την Εγκληματικότητα, ώστε η Αστυνομία να προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Πρόδρομου Προδρόμου, έπειτα από αναφορά που έκανε χθες η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, στη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, θίγοντας θέμα που προέκυψε στα κατεχόμενα και ισχυρισμό λεωφορειούχου για παρενόχληση που υπέστη στον χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας-Γλαύκος Κληρίδης, ο Πρόεδρος έδωσε σχετικές οδηγίες για διερεύνηση.

“Η Αστυνομία Κύπρου, μη έχοντας κάποια σχετική πληροφόρηση αφού δεν υπήρξε σχετική καταγγελία ή αναφορά, αποτάθηκε χτες στην αρμόδια Τεχνική Επιτροπή. Μετά από σχετικές συνεννοήσεις συμφωνήθηκε ότι ο παραπονούμενος Τουρκοκύπριος θα δώσει αύριο κατάθεση, μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και την Εγκληματικότητα, προκειμένου η Αστυνομία Κύπρου να προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης”, σημειώνεται.

Αφήστε μια απάντηση