Αρχίζει η προετοιμασία της Πάφος FC

Από σήμερα ξεκινά την προετοιμασία της η στην Πολωνία αφού η χθεσινή πρώτη ημέρα αναλώθηκε σε γνωριμία με το αθλητικό κέντρο και τις εγκαταστάσεις του όσο και σε κάποιες άλλες διευθετήσεις αναγκαίες για την διαμονή της αποστολής.

Το πρώτο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους η Πάφος FC θα το δώσει την άλλη Κυριακή 21 Ιουλίου με την ΜΠΕΙΡΑΤ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

Σήμερα αναχωρεί για το προπονητικό κέντρο στην Πολωνία και το νέο απόκτημα της ομάδος ο μεσοεπιθετικός ΑΛΕΞ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Ποδοσφαιριστής της PAFOS FC Παναγιώτης Ζαχαρίου δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδος στο εξωτερικό εκδηλώνοντας την επιθυμία του να συνεχίσε σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Από πλευράς Παφος FC με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο δεν υπάρχει ένσταση φτάνει να πάρη τα χρήματα που έχει  κοστολογηθεί ο ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε μια τέτοια περίπτωση στην συμφωνία που θα γίνει για μετακίνση του παίκτη η Πάφος FC θα βάλει σαν όρο να πάρει ένα ποσοστό μεταπώλησης του σε άλλη ομάδα αν αυτό γίνει στο μέλλον.

Σύμφωνα  με τον εκπρόσωπο τύπου της Ομάδος Πολύβιο Παλιούρα ο Ζαχαρίου ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση