Έξι νεκροί από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική 

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Χαλκιδική εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, μία γυναίκα πέθανε στο Δήμο Νέας Προποντίδας, όταν καταπλακώθηκε από στέγαστρο σε ταβέρνα και ένα ζευγάρι τουριστών τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ανατράπηκε το τροχόσπιτο στο οποίο διέμεναν. Επίσης, πατέρας και γιος καταπλακώθηκαν από δέντρο, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς σημείωσε ότι, παρά το γεγονός ότι η έντονη καταιγίδα κράτησε μόνο 15 λεπτά, η κατάσταση είναι δραματική ενώ για πολλές ώρες όλη η περιοχή βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Όλο το βράδυ της Τετάρτης οι τοπικές Αρχές παρέμειναν επί ποδός καθώς χρειάστηκε η συνδρομή τους σε πολλά περιστατικά. Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο από πτώσεις δένδρων και φερτών υλικών.

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζητά όπως όλος ο νομός Χαλκιδικής κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Αφήστε μια απάντηση