Πονοκέφαλος στο Δ.Σ. Γεροσκήπου

Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Τρακκίδης με την πολιτική που ακολουθεί ο Δήμος Γεροσκήπου στο θέμα των ψηλών κτιρίων.

Είχα προειδοποιήσει είπε ο κ. Τρακκίδης από εποχής EDEN CITY όταν ο Δήμος Γεροσκήπου παραχωρούσε πολεοδομική άδεια στον Αρχιεπίσκοπο και στον Ούγγρο επενδυτή για ανέγερση δύο πύργων, ότι θα αποτελούσε κακό προηγούμενο, καθώς τώρα κι άλλοι επιχειρηματίες στο παραλιακό μέτωπο κατέθεσαν αίτηση για εξασφάλιση αδειών ανέγερσης ψηλών κτιρίων φέρνοντας τον Δήμο σε αδιέξοδο.

Γιατί αν ο Δήμος αρνηθεί είπε ο κ. Τρακκίδης αυτό εξυπακούει δικαστικές περιπέτειες, καθώς σύμφωνα με το νόμο, σε πανομοιότυπες περιπτώσεις αιτήσεων, δεν μπορούμε να τις αντιμετωπίζουμε με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, ενώ αν ο Δήμος προχωρήσει στην παραχώρηση αδειών αυτόματα τόνισε, θα μετατρέψουμε το παραλιακό μας μέτωπο σε Dubai.

Ο κ. Τρακκίδης επανέλαβε ότι το θέμα πρέπει να συζητηθεί άμεσα και να καθοριστεί η γραμμή πλεύσης του Δήμου στα ζητήματα των ψηλών κτιρίων αν και τον τελευταίο λόγο όπως είπε έχει το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση