ΣΑΠΑ Σε ιδιώτη ο βιολογικός σταθμός

Κατά πλειοψηφία η ολομέλεια του Συμβουλίου αποχετεύσεων Πάφου αποφάσισε στην χθεσινοβραδινή ολομέλεια της να προχωρήσει στη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση σε ιδιώτη της βιολογικής μονάδας του ΣΑΠΑ.

Παράλληλα επίσης κατά πλειοψηφία η ολομέλεια του ΣΑΠΑ αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για την αγορά του κτηρίου της πρώην Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας για στέγαση των υπηρεσιών του.

Ο Δ/Σ του ΑΚΕΛ Κώστας Δίπλαρος σχολιάζοντας  τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του ΣΑΠΑ  ανέφερε ότι η δημοτική του ομάδα διαφωνεί με την ανάθεση της βιολογικής σε ιδιώτη αφου έχει αποδειχτεί ότι με την λειτουργία της από την υπηρεσία του ΣΑΠΑ  τα αποτελέσματα είναι θετικά ενώ έχουν εξοικονομηθεί και τεράστια χρηματικά ποσά. Ωστόσο όπως είπε η πλειοψηφία έκρινε ότι μπορεί να είναι συμφέρουσα η διαχείριση της μονάδας από ιδιώτη.

Ο Δ/Σ του ΔΗΣΥ Γιώργος Τσελεπος που τάχθηκε υπέρ της ανάθεσης σε ιδιώτη τόνισε ότι η απόφαση θα ληφθεί μετά από διαπραγματεύσεις και όρους που θα τεθούν στον ιδιώτη. Παράλληλα πρόσθεσε θα υπάρχει έλεγχος και επίβλεψη από το ΣΑΠΑ.

Για την απόφαση της αγοράς του πρώην κτηρίου της συνεργατικής τόσο ο κ Δίπλαρος οσο και ο κ.  Τσελεπος την χαρακτήρισαν ως επένδυση και αναγκαιότητα.

Αιτήσεις για προσλήψεις στον Δήμο Πάφου

Δημοσιοποιούνται σήμερα τα σχέδια υπηρεσίας για την πρόσληψη των 18 νέων υπαλλήλων του Δήμου της Πάφου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 26 Ιουλίου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους  ώστε να παρακαθίσουν στις γραπτές εξετάσεις .Όλες οι θέσεις που έχουν προκηρυχτεί σύμφωνα με τον Γιώργο Τσελεπο αφορούν θέσεις που έχουν κενωθεί λόγο της συνταξιοδότησης υπαλλήλων του δήμου. Στον Δήμο Πάφου όπως είπε υπάρχουν ακόμη πολλά κενά τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν ώστε ο Δήμος να λειτουργεί καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση