Η Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Μέσης ζητεί γραπτή απολογία από ΟΕΛΜΕΚ

Η Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Μέσης ζητεί γραπτή απολογία από ΟΕΛΜΕΚ για «συμπεριφορά» αντιπροέδρου της 
Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης ζητεί γραπτή απολογία από την ΟΕΛΜΕΚ για «συμπεριφορά» του Αντιπροέδρου της.

Σε επιστολή προς την ΟΕΛΜΕΚ, η Συνομοσπονδία γράφει πως «σας δηλώνουμε επίσημα ότι αν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, δεν υπάρξει δημόσια γραπτή απολογία από τον αντιπρόεδρο και από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, η Συνομοσπονδία θα σταματήσει άμεσα τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την ΟΕΛΜΕΚ».

Ο σεβασμός προς τους Οργανωμένους Γονείς, αναφέρεται, τόσο στο σύνολο όσο και σε προσωπικό/ατομικό επίπεδο, καθώς και στο αδιαμφισβήτητο έργο που επιτελούν διαχρονικά εθελοντικά στα θέματα της Παιδείας, είναι για μας αδιαπραγμάτευτος όρος.

Σημειώνεται ότι σε επιστολή στις 25 Ιουνίου της Συνομοσπονδίας προς την ΟΕΛΜΕΚ αναφερόταν  ότι οι Οργανωμένοι Γονείς θεωρούν τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου “εριστική, προσβλητική και απαράδεκτη».

Ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, προστίθεται στην επιστολή, συνεχίζει να προσβάλλει και να διαβάλλει τον Πρόεδρο της  Συνομοσπονδίας και κατ’ επέκταση τους Οργανωμένους Γονείς, Μ.Ε. χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφήστε μια απάντηση