Ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μότοκρος, πρωταθλητής στην ΜΧ1 ο Χρίστος Τσαγγαράς 

Ολοκληρώθηκε ο ένατος και τελευταίος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μότοκρος «Νεόφυτος Τσαγγαράς» ο οποίος διεξήχθη στην πίστα Αμμοχώστου με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αμμοχώστου και υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, ο φετινός πρωταθλητής στην ΜΧ1 Χρίστος Τσαγγαράς, μετά την κατάκτηση του τίτλου τον προηγούμενο αγώνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να ολοκληρώσει τη σεζόν με ακόμα μια νίκη, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα.

Με δυο δεύτερες θέσεις στα δυο σκέλη ο Σάββα Σάββα ήταν δεύτερος στη γενική κατάταξη ενώ για πρώτη φορά φέτος ο Μαρίνος Ζηντήλη ανέβηκε στο βάθρο τερματίζοντας και στα δυο σκέλοι τρίτος.

Ο τίτλος στην κατηγορία ΜΧ2 δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αφού η πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα στον Χρύσανθο Γεωργίου και τον Μιχάλη Πάμπουκκα είχε συνέχεια. Αν και η αναμέτρηση έληξε με νικητή τον Πάμπουκα, μετά το τέλος του δεύτερου σκέλους ο Χρύσανθος Γεωργίου κατέθεσε ένσταση κατά του αποτελέσματος καθώς οι δυο αναβάτες είχαν επαφή στο δεύτερο σκέλος με τον Γεωργίου να έχει πτώση και να χάνει έτσι κάθε ελπίδα για τον τίτλο.

Έτσι ο φετινός πρωταθλητής στην κατηγορία θα αποφασιστεί μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Σάββας Σάββα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν καθώς πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη, τερματίζοντας στα δυο σκέλη της κατηγορίας ΜΧ3 τρίτος και πρώτος.

Στην κατηγορία MX3 OVER ο Άκης Σάββα κατάφερε να σπάσει το αήττητο του φετινού πρωταθλητή Μαρίνου Τσαγγαρά, πανηγυρίζοντας την πρώτη του φετινή νίκη στην κατηγορία.

Στην ΜΧ4, ο πρωταθλητής Χρίστος Κημήτρη έκλεισε τη φετινή σεζόν με νίκη, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο από τα δυο σκέλη είχε πτώσεις.

Ο πρωταθλητής Αριστόδημος Έλληνας δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει ακόμα ένα αγώνα στην κατηγορία ΜΧ85, διατηρώντας το απόλυτο τη φετινή σεζόν.

Στη νεοσύστατη κατηγορία, την OPEN FREE, οι Ιωάννης Σταυρή και Ανδρέας Παναγή μοιράστηκαν από μια πρώτη και μια δεύτερη θέση στα δυο σκέλη. Νικητής αναδείχθηκε ο  Ιωάννης Σταυρή καθώς κέρδισε το δεύτερο σκέλος.

ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση