Εκπρόσωπος: Πρόεδρος Αναστασιάδης και Μ. Ακιντζί συμφώνησαν για διαβούλευση στο Κυπριακό 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί συμφώνησαν όπως μετά την ανάρρωση του Προέδρου Αναστασιάδη διαβουλευθούν για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό.

Όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, η συνεννόηση επήλθε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του κ. Ακιντζί κατά την οποία ευχήθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ταχεία ανάρρωση, μετά από το ατύχημα που είχε νωρίτερα σήμερα στη Λεμεσό.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος επικοινώνησε με τον Πρόεδρο για να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του και για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.
Κατά τη συνομιλία τους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Ακιντζί συμφώνησαν όπως μετά την ανάρρωση του Προέδρου διαβουλευθούν για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Προδρόμου.

Στην επικοινωνία του κ. Ακιντζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στη συμφωνία που είχαν για διαβούλευση για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό αναφέρθηκε νωρίτερα και σε ανάρτησή του στο Twitter o διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση