Στον Πρόεδρο Αναστασιάδη Αρχείο Περιουσιών στα κατεχόμενα

Παραδόθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη Αρχείο Περιουσιών για τους ιδιοκτήτες περιουσιών στα κατεχόμενα Παραδόθηκε την Τρίτη στον Πρόεδρο Αναστασιάδη Αρχείο Περιουσιών για τους ιδιοκτήτες κατεχόμενων περιουσιών.

Το Αρχείο παρέδωσε αντιπροσωπεία του ΔΣ του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πετρίδη.
Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Φορέα Άκης Πούρος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση ήταν εποικοδομητική, χρήσιμη και παραγωγική.

“Παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Αρχείο Περιουσιών στο οποίο φαίνεται καθαρά ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της κατεχόμενης περιουσίας, πόσα στοιχίζει η περιουσία κάθε ιδιοκτήτη και ποια βοήθεια έχει πάρει από το κράτος ο ιδιοκτήτης αυτός. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της Κυβέρνησης για να προχωρήσει στη χάραξη μιας νέας, δίκαιης και ορθολογιστικής προσφυγικής πολιτικής”, ανέφερε ο κ. Πούρος.

Ερωτηθείς ο κ. Πούρος είπε ότι η αξία της περιουσίας είναι με τιμές του 1974 “τις οποίες μπορεί να μετατρέψουμε σε σημερινές τιμές”.

ΚΥΠΕ

 

Αφήστε μια απάντηση