ΝΙΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Για μένα είναι απώλεια ο MALL
Παρά το γεγονός ότι έκανε μία πολύ καλή χρονιά κάτω από τα δοκάρια της ΠΑΦΟΣ F.C. ο τερματοφύλακας JOEL MALL και έδειχνε και έλεγε ότι είναι ικανοποιημένος με το κλίμα στην ομάδα… είχε συμβόλαιο για ακόμα 1 χρόνο εν τούτοις βρέθηκε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο λόγος; Διαζύγιο κοινή συναινέσει το συμπέρασμα που βγαίνει διαβάζοντας κάποιος την ανακοίνωση της ΠΑΦΟΣ F.C. Βέβαια άλλα ακούγονται όμως επισήμως για την ώρα ο λόγος είναι… η επιθυμία και των δύο πλευρών για λύση της συνεργασίας. Ρωτήσαμε τον καθ΄ ύλη αρμόδιο για τις δυνατότητες του MALL αλλά και την προσφορά του στην ΠΑΦΟΣ F.C. τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κωνσταντινίδη.
Είναι απώλεια η φυγή MALL;
Για μένα είναι απώλεια. Μπήκε στο πετσί της ομάδας αν και άργησε να έρθει. Έδωσε βαθμούς και νομίζω αν έμενε τη νέα χρονιά θα ξεκινούσε πολύ πιο έτοιμος. Η ταπεινή μου γνώμη αυτή είναι. Δεν είχε περίπτωση να μην πήγαινε καλύτερα τη νέα χρονιά.
Λέγεται ότι θα δυσκολευτεί στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που πήγε αφού έχει πιο ψηλούς στόχους και μεγαλύτερες υποχρεώσεις…
Να μην ξεχνάμε ότι ο MALL έπαιξε σε πιο ψηλό επίπεδο από το πρωτάθλημά μας. Έχει αγωνιστεί στο Ελβετικό πρωτάθλημα και στο Europa League. Έπαιξε σε γήπεδα με 20.000 και 30.000 χιλιάδες κόσμο. Νομίζω θα προσαρμοστεί εύκολα και θα βοηθήσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Είναι σωστός επαγγελματίας.

Αφήστε μια απάντηση